Γιαννούλης: «Να κατεβάσουμε τον διακόπτη του υπερβολικού εγώ» – Ιστορικό στέλεχος ο Αλέξης Τσίπρας

Μοιραστειτε το

«Δεν πρέπει κανένας να προκαλεί κανέναν», επισήμανε για το διχαστικό κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης τονίζοντας πως «έχουμε ευθύνη να παραμείνουμε ενωμένοι».

«Αυτό που ακούω συνέχεια είναι το “σας βαρεθήκαμε, σας βαρεθήκαμε, σας βαρεθήκαμε”. Έχουν δίκιο», είπε αμέσως μετά ο κ. Γιαννούλης. Τόνισε ωστόσο πως η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πεδίο ώστε να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.

Σχετικά με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, μέσω της οποίας ζητά αλλαγή στην ηγεσία, ο Χρήστος Γιαννούλης είπε πως «ο κ. Πολάκης δεν μιλάει ανοιχτά και καθαρά για το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ σχολίασε «θα ήθελα να κατεβάσουμε τον διακόπτη του υπερβολικού εγώ». «Αν κάποιος κατεβεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από γινάτι, αυτό θα είναι καταστροφικό».

Αναφορικά με τη δημοσκόπηση στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πέμπτο κόμμα ο Χρήστος Γιαννούλης είπε «δεν την υποτιμώ, αλλά θα έρθουν και άλλες δημοσκοπήσεις.

Σχετικά με το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ότι είναι ένα ιστορικό στέλεχος του κόμματος και θα πρέπει να τον σέβονται όσοι τον αγαπούν αλλά και όσοι θέλουν να του προσθέσουν ευθύνες.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...