Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη – Η εμμονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με συνέντευξή του στη Real News ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τον να πάρει θέση ο ίδιος στα τεκταινόμενα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ουσιαστικά, ο Κασσελάκης κατηγορεί για ακόμη μία φορά τον Αλέξη Τσίπρα ότι βρίσκεται πίσω από διαρροές και δηλώσεις στελεχών του κόμματος υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα περίμενα τουλάχιστον από τον Αλέξη Τσίπρα να μην ανέχεται διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές του, να μιλούν ή να γράφουν υπονοώντας ότι τον εκφράζουν. Όλοι αυτοί συρρικνώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας. Αν θέλει μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας χωρίς «κύκλους» και «διαρροές». Καθαρά και ανοιχτά όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Είναι απορίας άξιον γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τέτοια εμμονή με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από τη στιγμή που αποχώρησε από την προεδρία του κόμματος, δεν προχώρησε σε καμιά είδους παρέμβαση παρά μόνον λίγο πριν το Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να προβεί σε καμιά δήλωση ή διαρροή για τα όσα του καταμαρτυρεί ο Στέφανος Κασσελάκης και θα διατηρήσει την ουδέτερη στάση που έχει κρατήσει αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Αλήθεια, αν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κάποια δήλωση για τους «87» θα έλυνε το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει για ακόμη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ; Το πρόβλημα του κ. Κασσελάκη είναι μόνο οι «87»; Διότι τον αμφισβητεί ανοιχτά και ο Παύλος Πολάκης και ο Νικόλας Φαραντούρης και μερικά ακόμη στελέχη.

Πώς είναι δηλαδή δυνατόν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί να ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας; Μήπως ο Κασσελάκης κατασκευάζει αόρατους εχθρούς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Είναι εμφανές πως όσα συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα των χειρισμών και των πρακτικών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπάρχουν στελέχη που διαφωνούν με τις συγκεκριμένες κινήσεις. Δηλαδή, ο Κασσελάκης προσπαθεί στοχοποιώντας τον Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει την εντύπωση ότι για όλα τα δεινά ευθύνεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Και όπως λέγεται, με τη συμπεριφορά του αυτή επιδεινώνει περισσότερο το κακό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος και εντείνει τις έριδες. Επίσης, αν ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να τοποθετηθεί, θα το έκανε ο ίδιος όπως συνέβη στο Συνέδριο και δεν έχει κανένα λόγο να βάζει τρίτους να μιλούν εξ ονόματός του.

Το πού θα καταλήξει αυτή η επιθετική συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα ουδείς μπορεί να γνωρίζει, ωστόσο αποδεικνύεται πως για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο «εχθρός». Το γεγονός όμως ότι εν μία νυκτί ξηλώθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος είχε στηρίξει από την αρχή τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι μια απόδειξη ότι για όλα αυτά τα λυπηρά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ανάμειξη ο Αλέξης Τσίπρας.

Κι αν κάποιοι περιμένουν τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί στην Κεντρική Επιτροπή, αυτό δεν θα συμβεί, με τον πρώην πρωθυπουργό – για μια ακόμη φορά – να κρατά μια υπεύθυνη πολιτική στάση.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...