Γουασάμπι: Το καρύκευμα της ιαπωνικής κουζίνας που προστατεύει τη μνήμη | in.gr

Μοιραστειτε το

Αν δεν είστε λάτρης της ιαπωνικής κουζίνας, ίσως η πρόσφατη έρευνα σας κάνει να ενδώσετε. Ο λόγος για το γουασάμπι (wasabi), το οποίο προστατεύει τη μνήμη από τη φθορά του γήρατος και των γνωστικών λειτουργιών.
Το γουασάμπι είναι ρίζα ενός γιαπωνέζικου φυτού που σύμφωνα με έρευνες έχει αντιμικροβιακές κι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Καταναλώνεται σε σκόνη ή φρέσκο για την παραγωγή πάστας ή σάλτσας, που συνήθως συνοδεύει το σούσι.

Το γουασάμπι έχει αποδειχτεί ότι μειώνει τι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...