Δημήτρης Μοθωναίος: «Πού αποσκοπεί αυτή η αποτυχημένη χειραγώγηση; – Ο κόσμος καταλαβαίνει τι έγινε»

Μοιραστειτε το

Χθες (6/3), προβλήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δηλώσεις του Δημήτρη Μοθωναίου, στις οποίες ο ηθοποιός σχολίασε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι ο καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την μάνατζερ και έχει προσωπική σχέση με το μοντέλο.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στη διάρκεια της συνέντευξης εξέφρασε την ενόχλησή του, για τον τρόπο σχολιάστηκαν στο πάνελ της εκπομπής τα όσα είχε δηλώσει.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναρωτήθηκε «πού αποσκοπεί αυτή η αποτυχημένη χειραγώγηση;» και τόνισε πως κάτι τέτοιο «δεν έχει νόημα, είναι αστείο».

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης εξήγησε: «Είχε έρθει μία κάμερα έξω από το σπίτι μου και με ρώτησε αν μιλάω με μία συγκεκριμένη πλευρά, δεν θέλω να αναφερθώ καν στο όνομα. Εγώ απάντησα ότι «δεν μιλάμε», όχι ότι «δεν της μιλάω», λες και είμαστε στο Δημοτικό. Αυτό μεταφέρθηκε μετά ως «είπε ότι δεν της μιλάει». Σχολιάστηκε ως μία νέα πληροφορία και στη συνέχεια κάποιος είπε ότι σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ «ούτε εκείνη του μιλάει». Φανταστικό».

«Πού αποσκοπεί αυτή η αποτυχημένη χειραγώγηση; Ο κόσμος καταλαβαίνει τι έγινε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και δεν δεχόμαστε αυτή τη χειραγώγηση, είτε για αυτό το ζήτημα, είτε για τα μείζονα, όπως το θέμα με τα Τέμπη. Δεν έχει νόημα, είναι αστείο. Μου είπαν ότι θέλω να βγάλω μια απόφαση. Έχω πάει Νομική, ξέρω ποιος είναι ο δρόμος. Αν ήθελα να βγάλω αποφάσεις θα πήγαινα στο δικαστικό σώμα. Ευχαριστώ για την κατεύθυνση. Τι απόφαση να βγάλω; Εγώ είπα ότι φαίνεται ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Κάντε υπομονή και θα έρθει. Εμείς θα την βγάλουμε;», συνέχισε.

Ακόμα, ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεκαθάρισε πως: «Δεν παίρνω θέση. Νομίζω ότι υπάρχει μια προειδοποίηση προς όλους να μην αναφερόμαστε στην υπόθεση. Και κερατάς και δαρμένος; Είμαι ένας καλόπιστος πρώην συνεργάτης ο οποίος αποχώρησε χωρίς να κάνει θέμα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κάτι. Να ζητήσω και συγγνώμη που έφυγα και που έρχεται η κάμερα και είμαι ευγενής κι απαντώ;».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του ηθοποιού, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε πει: «Μιλάει με τη μία πλευρά, έχει δει τα έγγραφα ο Μοθωναίος; Πώς βγάζει απόφαση στην κάμερα; Δεν έχω μιλήσει και δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ με τον Δημήτρη Μοθωναίο. Εγώ ξέρω ότι στον βαθμό που δεν μιλάει ο Μοθωναίος στην Έλενα Χριστοπούλου, δεν μιλάει και η Έλενα Χριστοπούλου στον Δημήτρη Μοθωναίο».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...

Αύξηση 0,1% του όγκου των λιανικών πωλήσεων τον Αύγουστο

Αύξηση 0,1% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό...