Κίνδυνος εγκεφαλικού από τεχνητά γλυκαντικά; | in.gr

Μοιραστειτε το

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ξυλιτόλης, ενός γλυκαντικού χαμηλών θερμίδων που χρησιμοποιείται σε πολλά τρόφιμα με μειωμένη ζάχαρη, καθώς επίσης και σε τσίχλες και οδοντόκρεμες, συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος, εγκεφαλικού και θανάτου, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο European Heart Journal.
Ερευνητική ομάδα από την Cleveland Clinic, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του τμήματος Καρδιαγγειακών και Μεταβολικών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...