Καλοκαίρι και γαστρεντερίτιδα: Τι πρέπει να προσέχετε

Μοιραστειτε το

Οι γαστρεντερίτιδες είναι κοινές το καλοκαίρι λόγω του πολλαπλασιασμού των παθογόνων μικροοργανισμών στα τρόφιμα εξαιτίας της επί μακρόν παραμονής τους σε ευνοϊκές για αυτά θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος ή της πλημμελούς τήρησης κανόνων υγιεινής.

Η μόλυνση ενός ατόμου μπορεί να συμβεί από την κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων που παρασκευάζονται σε κακές συνθήκες υγιεινής, καθώς και μέσω της επαφής με μολυσμένες επιφάνειες.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...