Καρκίνος του του γαστρεντερικού: Οι σημαντικότεροι διατροφικοί παράγοντες κινδύνου

Μοιραστειτε το

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η διατροφή επηρεάζει το μικροβίωμα του εντέρου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη καρκίνου  
Πάνω από 1 στις 5 νέες περιπτώσεις καρκίνου του γαστρεντερικού συστήματος παγκοσμίως αποδίδονται σε ακατάλληλες διατροφικές συνήθειες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Huazhong της Κίνας. 
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσαν στο Gastroenterology, η υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος, η ανεπαρκής πρόσληψη φρούτων και η χαμηλή κατανάλωση δημητριακών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Προ των πυλών η επέλαση του «Ιανού» – Πώς θα κινηθεί – Το καλό σενάριο | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Χριστίνα Σούζη,...

«Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης»: Δείτε το νέο βίντεο της εκστρατείας

Με το δεύτερο βίντεο της εκστρατείας «Ελλάδα χωρίς πλαστικά...

Επενδύσεις 2 τρισ. δολαρίων για μια οικονομία μηδενικών εκπομπών CO2 | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Πρόσθετες επενδύσεις ενός με δύο τρισ. δολαρίων ετησίως προϋποθέτει...