Κεχαγιά για Τσίπρα: Τι είπε για τις διαρροές από την Κουμουνδούρου

Μοιραστειτε το

Συνεχίζονται οι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ και οι τοποθετήσεις των στελεχών μπερδεύουν αντί να ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Η Βούλα Κεχαγιά μιλώντας στο ACTION24 σημείωσε ότι η επανένταξη Πολάκη δεν έγινε σε μια προσπάθεια κατευνασμού ή συμψηφισμού. «Η πρόταση Πολάκη για εκλογές ή πρόταση μομφής δεν είναι κεραυνός εν αιθρία», τόνισε.

«Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο αυστηρό πλαίσιο κατά των 87, αυτό που είπε είναι ότι όλοι πρέπει να πουν στην Κεντρική Επιτροπή τι θέλουν» , ανέφερε για την στάση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Με τον τρόπο του έχει δείξει ότι δεν επιθυμεί τις εσωκομματικές κάλπες, γιατί δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί πριν ένα χρόνο εξελέγη από τη βάση και έχει θητεία άλλα δύο χρόνια», πρόσθεσε.

«Με τα σημερινά δεδομένα δεν αναφέρθηκε σε θέμα εσωκομματικής κάλπης, αλλά έχει μιλήσει δημοσίως, λέγοντας πως έχει εκλεγεί πέρυσι, και αν θέλει κάποιος να βάλει τέτοια ζητήματα, να τα βάλει στην ΚΕ», ανέφερε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε και σήμερα ότι μια πρόταση μομφής που μπορεί και ο ίδιος να βλέπει να έρχεται, θα πληγώσει και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κόσμο του κα οδηγήσει σε ρευστοποίηση στο κόμμα.

«Αν θέλει να βάλει κάποιος τέτοια ζητήματα έχει κάθε δικαίωμα», είπε ερωτώμενη για πιθανή πρόταση μομφής.

«Διαρροές από την Κουμουνδούρου για τον Τσίπρα δεν έχουν γίνει, αλλά αν βγαίνει από το ρεπορτάζ δεν μπορώ να το αποκλείσω», ανακάτεψε την τράπουλα με τα λεγόμενά της.

Τέλος για την υπόθεση Σπίρτζη είπε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η τριμερής Επιτροπή, έκρινε ότι υπάρχει κα΄ποιο παράπτωμα για τον κ. Σπίρτζη, το οποίο χρήζει να παραπεμφθεί στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά για να συμβεί πρέπει να υπάρξει απόφαση της ολομέλειας της επιτροπής. Θα συνεδριάσει άμεσα για να επικυρώσει την εισήγηση της τριμερούς»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...