ΚΚΕ: «Η πραγματική λίστα των παρακολουθήσεων είναι πολύ μεγαλύτερη»

Μοιραστειτε το

Το ΚΚΕ επιτίθεται κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, κάνοντας λόγο για «κυνική ομολογία για την ευρεία χρήση λογισμικών παρακολούθησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Δημοσίευμα σχετικά με τις υποκλοπές, αλλά και την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, σχολιάζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του. Σημειώνει μάλιστα ότι πρόκειται για «ένα ακόμη δημοσίευμα, που επιβεβαιώνει το κρατικό δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”».

Και προσθέτει ότι «η πραγματική λίστα των παρακολουθήσεων από διάφορους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς είναι μάλλον πολύ μεγαλύτερη από αυτή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ‘documento’».

«Απέναντι σε αυτό το δημοσίευμα, η κυνική ομολογία του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ευρεία χρήση λογισμικών παρακολούθησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δικαιώνει την κριτική που από την πρώτη στιγμή άσκησε το ΚΚΕ για το σκοτεινό και δυσώδες θεσμικό πλαίσιο, που καταπατά κάθε έννοια απορρήτου των επικοινωνιών, αξιοποιείται για πολιτικά παιχνίδια και στρέφεται πρωτίστως κατά των λαϊκών δικαιωμάτων», υποστηρίζει το ΚΚΕ.

Σχετικές ειδήσεις

Πολιτικός αναβρασμός για δημοσίευμα του Documento και παρακολουθήσεις

Τσίπρας για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται

Ο Ανδρουλάκης βγαίνει επιθετικά για τις παρακολουθήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα