Κοροϊδεύουν το σύμπαν οι τούρκοι και φτιάχνουν στρατόπεδα στην Λιβύη παρά το εμπάργκο! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Υποτίθεται ότι η ΕΕ μετά από απόφαση του ΟΗΕ, έχει εφαρμόσει σκληρά μέτρα για το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη.
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Άμυνας του Σάρατζ, Σαλάχ Εντίν αλ Ναμρούς [Salah Eddine al-Namrush] ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το υπουργείο της ψευτοκυβέρνησης της Λιβύης σε συνεργασία με τους Τούρκους κατασκευάζει νέα εκπαιδευτικά στρατόπεδα! Κατά παράβαση δηλαδή όλων των αποφάσεων του ΟΗΕ. Είναι τέτοιο το θράσος τους που βγάζουν και επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ναμρούς ανέφερε ότι οι συζητήσεις του υπουργείου άμυνας που διευθύνει βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, η οποία στηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης.

«Έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε προγράμματα για την οικοδόμηση των ενόπλων δυνάμεων, την ανάπτυξη του στρατού, την αναδιάρθρωση των δυνάμεων και την ανάπτυξη των τομέων της αεροπορίας, της ναυτικής άμυνας, των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων», Δήλωσε ξεκάθαρα και εξόφθαλμα ο ψευτουπουργός.

Και για να μην υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες, διευκρίνισε μάλιστα ότι από τα τούρκικα στρατόπεδα θα αποφοιτούν οι νέες δυνάμεις που θα συμμετέχουν στην υποστήριξη της άμυνας της Τρίπολης!! Δηλαδή οι παραστρατιωτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση του Σαράτζ! 

Μιλάμε για πρωτοφανή πρόκληση που αποδεικνύει ότι η Τουρκία έχει γραμμένο στα παλιά της τα παπούτσια το διεθνές δίκαιο.

Οι πληροφορίες είναι από το βαλκανικό περισκόπιο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα