Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 49χρονος – Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μοιραστειτε το

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης ένας άνδρας 49 ετών.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από τμήμα γυάλινου μπαλκονιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο το απόγευμα της Παρασκευής (9/5) όταν ο 49χρονος Βρετανός περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη σύζυγό του και ξαφνικά εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων που επικρατούσαν, τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι κατέπεσε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο σώμα του αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο όπου του αφαίρεσαν τη σπλήνα ενώ για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έγινε δεύτερη επέμβαση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Έρευνα Alpha Bank: Ανέφικτη η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα, λέει το 54%

Σύμφωνα με έρευνα της Alpha Bank, η αγορά κατοικίας...

Νέο κρούσμα ευλογιάς στη Μαγνησία – Θανατώνονται σήμερα 400 ζώα

Ακόμη ένα κρούσμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, εντοπίστηκε στην...

Πουλούσαν νοθευμένο ηλιέλαιο ως «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο» – Κακουργηματικές διώξεις

Εξαρθρώθηκε σπείρα που πουλούσε νοθευμένο ηλιέλαιο για ελαιόλαδο, στη...