Μητροπολίτης δεν πήγαινε σε γεύμα αν δεν έφευγε η Υφυπουργός – Λόγος το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα

Μοιραστειτε το

Στα «μαχαίρια» ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Το δικό του γεύμα, όπου θα παρακάθονταν μόνο ιερείς, διοργάνωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, εκφράζοντας δυσαρέσκεια κατά της Πολιτείας για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Συγκεκριμένα, κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής, την Παρασκευή της Διακαινησίμου, ο Μητροπολίτης κατέστησε σαφές στην Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, που εκπροσωπούσε και την κυβέρνηση, ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στο κατ’ εξοχήν ιερατικό γεύμα που παρέθεσε, αποφεύγοντας εφέτος το επίσημο γεύμα που παρακάθονται οι τοπικοί άρχοντες και οι βουλευτές.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, μαζί με συνοδεία, πήγαν στο κατάστημα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το γεύμα του Μητροπολίτη προς τους ιερείς. Το γεύμα επρόκειτο να αρχίσει ακριβώς την ίδια ώρα με το γεύμα του Δήμου.
Ωστόσο, ο οικοδεσπότης Μητροπολίτης, προφανώς έχοντας πληροφορηθεί ότι έξω από το κατάστημα περίμενε η Υφυπουργός, καθυστέρησε την προσέλευσή του για περισσότερο από μισή ώρα.

Τελικώς, κι ενώ η Χριστίνα Αλεξοπούλου παρέμενε έξω από το εστιατόριο που θα γινόταν το γεύμα, ο Μητροπολίτης έφτασε στον χώρο. Φέρεται να της είπε ότι οι ιερείς δεν πήγαν να ευλογήσουν το γεύμα του Δήμου για πρώτη φορά στα χρονικά, επειδή δεν θέλουν να καθίσουν μαζί με πολιτικούς που αντιτάσσονται στους κανόνες της Εκκλησίας και την κάλεσε να αποχωρήσει από τον χώρο, σύμφωνα με τον «ΗΜΕΡΗΣΙΟ της ΑΧΑΪΑΣ».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...