Νίκη γοήτρου για τη Λαμία

Μοιραστειτε το

Η υποβιβασμένη Λαμία έπαιξε ελεύθερα και για το γόητρό της και νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Πανσερραϊκό για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η αναμέτρηση σκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του επιθετικού των φιλοξενούμενων, Γκαλβάν, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η ατυχία δεν επηρέασε πάντως τους Σερραίους που άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή, με το 1-0 να είναι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 62΄ με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη από φάουλ του Σόρια και απαλλαγμένη από κάθε άγχος έφτασε στην ανατροπή στο 79ο λεπτό, όταν ο Δοϊρανλής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παρά την απώλεια, τα «λιοντάρια» δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικώς πρόβλημα με την παραμονή στην κατηγορία, αφού μετά και την ήττα της Καλλιθέας στη Λιβαδειά παρέμειναν στο +7 από την (προτελευταία) αθηναϊκή ομάδα, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι άουτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Ινδία: Τα πυρηνικά του Πακιστάν πρέπει να τεθούν υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας θα πρέπει να θέσει...

Σε ποιο χέρι κάνατε εμβόλιο; Η απάντηση ίσως έχει σημασία | in.gr

Ερευνητές από την Αυστραλία ανακάλυψαν ότι η χορήγηση ενισχυτικής...

Μαραθώνιος χειραψιών για τον Τραμπ στη Σαουδική Αραβία (βίντεο)

Ενα εντυπωσιακό βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ να χαιρετά...

ΤΑΙΠΕΔ: Ο προτιμητέος επενδυτής για αξιοποίηση της μαρίνας Αργοστολίου

Αποσφραγίστηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του...