Ο Χαρίτσης σε Βόλο και Λάρισα

Μοιραστειτε το

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Αλ. Xαρίτσης με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 02.09.24 08:39
Νίκος Παπαδημητρίου

Με κατοίκους, φορείς και περιφερειάρχη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς ● Η Θεσσαλία γίνεται ξανά το hotspot της κλιματικής κρίσης στη χώρα μας, επισήμανε.

Η Θεσσαλία νοσεί, περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά. Εναν χρόνο μετά τον «Daniel», οι εξαγγελίες της κυβέρνησης έχουν μείνει στα χαρτιά. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο και αλλαγή πολιτικής: τις τρεις αυτές επισημάνσεις έκανε, μεταξύ άλλων, χθες από τη Θεσσαλία ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς.
Ο Αλέξης Χαρίτσης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, όπου ενημερώθηκε για την καταστροφή και για τις προσπάθειες αποκατάστασης. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Νέα Αριστερά, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι όλες οι κυβερνητικές εξαγγελίες μετά τον «Daniel» έμειναν στα χαρτιά.
«Εναν χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του “Daniel” έχουμε δει ακριβοπληρωμένες μελέτες Ολλανδών και άρον άρον σύσταση ανώνυμης εταιρείας για τη διαχείριση των υδάτων με απώτερο σκοπό την ιδιωτικοποίηση. Εχουμε δει τη διάλυση των φορέων δι …
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μία διαφορετική κατηγορία βραβείων Νόμπελ

Η 30η τελετή απονομής των βραβείων Ig Νόμπελ για...

Υβριδικό τσέπης

Το Fiat 500 αποτελεί έναν πραγματικό θρύλο της ιταλικής...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...