Παναγιωτόπουλος για διαγραφή Πολάκη: «Κάποιοι υπερβαίνουν κανόνες»

Μοιραστειτε το

«Το Κοινοβούλιο έχει τους δικούς του κανόνες. Είναι ναός της Δημοκρατίας. Διέπεται από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τις οποίες πολλοί τις υπερβαίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του κόμματος, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι ένα σημαντικό ιστορικό στέλεχος που έπαιξε και παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαφάνεια, στην αποκάλυψη των σκανδάλων, στην αποκάλυψη της διαφθοράς. Ο χαρακτήρας του καθενός έχει ιδιομορφίες. Εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας μέσα στη Βουλή έλεγε ουστ. Εμένα με είπε δύο φορές ψεύτη δημόσια. Ε, τώρα μη λέμε ότι θέλουμε ο καθένας».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει στη θεωρία του ότι η Αθηνά Λινού «έχυσε ψεύτικα δάκρυα» για την υπάλληλο του υπουργείου Υγείας, απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

«Δεν επιτρέπεται να έχουμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας και με τον σεβασμό του κάθε ανθρώπου. Το κόμμα είναι χώρος πολιτικού κοινωνικού διαλόγου. Και για να υπερασπιστείς την άποψή σου σηκώνεις τραπέζι στον αέρα. Το Κοινοβούλιο έχει τους δικούς του κανόνες. Είναι ναός της δημοκρατίας. Διέπεται από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τις οποίες πολλοί τις υπερβαίνουν», είπε επίσης ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για την συμπεριφορά του Πολάκη.

Παναγιωτόπουλος: «Είναι αψύς ο χαρακτήρας του Πολάκη»

Ακόμη, ο Αν. Παναγιωτόπουλος σχολίασε ότι «είναι αψύς ο χαρακτήρας του κυρίου Πολάκη και το συμβάν καταδίκασαν όλα τα μέλη της Επιτροπής αν και τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά. Νομίζω ότι ήταν ένα συμβάν το οποίο έληξε, αλλά μετά πήρε διαστάσεις τέτοιες που ουσιαστικά αποκόπηκε ο κύριος Πολάκης από την κοινοβουλευτική ομάδα».

Ξεκαθάρισε πάντως πως «αν αργότερα αποφασιστεί να επιστρέψει ο κ. Πολάκης στην Κοινοβουλευτική ομάδα, θα τον υποδεχθώ με θερμή αγκαλιά».

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...