Πειραιάς: «Τον σκότωσε κάποιος που παρίστανε τον Ράμπο» – Ξέσπασε ο αδελφός του 39χρονου

Μοιραστειτε το

Ο αδελφός του θύματος της στυγερής δολοφονίας στον Πειραιά δεν μπορεί να πιστέψει πώς, από τη μία στιγμή στην άλλη, έχασε τον αδελφό του

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 39χρονου τρίτεκνου πατέρα που έπεσε νεκρός από την καραμπίνα ενός 68χρονου μέρα μεσημέρι στον Πειραιά σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο αδελφός του θύματος, δεν μπορεί να πιστέψει πώς, από τη μία στιγμή στην άλλη, έχασε τον αδελφό του με μία στυγερή δολοφονία, χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε κάποιος διαπληκτισμός.

Μιλώντας στο Mega δηλώνει, «Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον «Ράμπο». Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός».
Η οικογένεια του 39χρονου θρηνεί και ζητάει να μάθει τον λόγο, που ο 68χρονος πήρε την καραμπίνα και αφαίρεσε τη ζωή ενός πατέρα τριών παιδιών με απόλυτη ψυχραιμία.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

Το χρονικό της δολοφονίας
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...