Πλήρης ανακατασκευή τεσσάρων Παιδικών Χαρών από τον Δήμο Ιλίου – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Τέσσερις (4) πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 144.673,28 €, παρέδωσε σε παιδιά και γονείς ο Δήμος Ιλίου.

Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προχώρησε στην εγκατάσταση νέων οργάνων, τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων και την αντικατάσταση των παλαιών δαπέδων με νέα, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και με ασφαλή υλικά για τα παιδιά, στις εξής παιδικές χαρές:

  • Πάρκο Φοινίκων
  • Αγ. Γεωργίου & Μεθοδίου, Παλατιανή
  • Μανωλάδος & Σφακίων, Μιχελή
  • Μεσολογγίου & Ηροδότου, Μιχελή

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Οι επισκέψεις των παιδιών στις παιδικές χαρές είναι κάτι περισσότερο από διασκέδαση για αυτά. Τους επιτρέπει να ασκούν το σώμα τους, τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να κάνουν φίλους.

Τους δίνει επίσης την ευκαιρία για παιχνίδι, κάτι που είναι σημαντικό για την υγιή τους ανάπτυξη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά μας να παίζουν σε όμορφους, αλλά κυρίως ασφαλείς παιδότοπους, απολύτως πιστοποιημένους, με όλα τα μέτρα και μέσα προστασίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του Δήμου που, διαχρονικά, κάνουν αυτό το μέλημα πράξη και εμάς υπερήφανους για την ποιότητα των παιδικών χαρών μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα