Συνελήφθη ο Στάθης Αγγελόπουλος έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να εκτυλίχθηκε μεταξύ εκείνου και της πρώην συζύγου του, εντός της οικίας της τελευταίας στη Γλυφάδα.
Ο Στάθης Αγγελόπουλος κρατείται από το απόγευμα της Δευτέρας 9/6 στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας λόγω του επεισοδίου με την πρώην σύζυγό του.
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο»
Ο τραγουδιστής που πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το περιστατικό, διαψεύδοντας το κατηγορηματικά.
«Διάβασα σε όλα αυτά τα sites που γράφετε για την είδηση για την ενδοοικογενειακή βία, θέλω να σας πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε μία στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να σηκώσω χέρι ή να σπρώξω την πρώην σύζυγό μου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πήγα στο σπίτι μου, είναι δικό μου το σπίτι, φιλοξενώ τον γιο μου κι εκείνος για 10 μέρες που έλειπα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Λονδίνο, φιλοξένησε τη μητέρα του. Ανέβηκα στο σπίτι μου, είχα μία συζήτηση με τη Μαρία, η οποία δημιούργησε μία ένταση και όπως καταλαβαίνετε αυτή η ένταση, εξελίχθηκε σε έντονους διαλόγους. Αυτό έχει γίνει, δεν έχει γίνει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Η ίδια κάλεσε την αστυνομία. Μου έλεγε “θα δεις τι θα γίνει, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Της είπα ότι δεν είναι σωστό να πάρει την αστυνομία, επειδή φωνάζουμε και βρίζουμε. Η συζήτηση ήταν ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι. Δε διώκωμαι ποινικά από την κυρία Κουτσαντώνη, ούτε επιθυμώ να τη μηνύσω».
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του, με την οποία διατηρούν κοινή επιμέλεια ανήλικου τέκνου, όταν η κατάσταση μεταξύ τους φέρεται να εκτραχύνθηκε, οδηγώντας σε έντονη φραστική αντιπαράθεση. Οι φωνές και η ένταση προκάλεσαν την κινητοποίηση περιοίκων, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Άμεση Δράση.
Περί τις 16:45, ο Στάθης Αγγελόπουλος μετέβη αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για εξακρίβωση στοιχείων, καθώς υπήρξε σχετική αναφορά που περιελάμβανε καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή μετέβη επίσης στο Τμήμα, όπου κατέθεσε προφορικά την εκδοχή της για τα γεγονότα, χωρίς ωστόσο να υποβάλει επίσημη μήνυση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να φέρει εμφανές τραύμα στο πρόσωπο, στοιχείο που αξιολογείται από τις αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. ούτε έχει τοποθετηθεί δημοσίως ο τραγουδιστής.