Στην «τσίτα» η κυβέρνηση

Μοιραστειτε το

Δεν ξέρω  πως ακριβώς και γιατί αλλά η κυβέρνηση εκπέμπει μια εικόνα σαν να βρίσκεται στην «τσίτα».

Δεν λέω, δεν έχει μείνει θέμα που να μην αντιμετωπίζει και επικαιρότητα που να μην ασχολείται. Ότι «κινείται και ότι πετάει» πρέπει να το αντιμετωπίσει. Ωστόσο όμως αυτό όπως διακρίνω και από τα λεγόμενα διαφόρων κυβερνητικών στελεχών έχει κουράσει και έχει εκνευρίσει το σύστημα διακυβέρνησης.

Τη μία όταν είπε ο Β. Κικίλιας για Lockdown στην αττική και άρχισαν τα παρατράγουδα στο παρασκήνιο, την άλλη, όταν προέκυψε το μέγεθος της προστατευτικής μάσκας, και ξεκίνησαν ελαφρώς οι αμφισβητήσεις με την ΚΕΔΕ και την υγειονομική επιτροπή να ανταλλάσουν διάφορα… λογάκια. Η άλλη περίπτωση, όταν πάλι επανήλθε η πιθανότητα γενικού lockdown που γρήγορα και αφού είχαν προκληθεί συζητήσεις στη συνέχεια οι δηλώσεις αυτές ανασκευαστήκαν. Μετά προκλήθηκαν σχόλια για το ότι ο Κουμουτσάκος πήγε και κοινώνησε στην εκκλησία λες και έκανε αμαρτία.

Με όλα αυτά τα τελευταία, δίνεται η εντύπωση ότι η κυβέρνηση με το παραμικρό αντιδρά είτε με τρόπο ορθό, είτε με τρόπο που δημιουργεί εντύπωση και ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση είναι φαινόμενα που σε άλλες συνθήκες θα είχαν παρουσιαστεί στο πρώτο μισό μετά το τρίτο έτος διακυβέρνησης. Αντίθετα όμως η σημερινή εικόνα για την κυβέρνηση ήρθε πολύ νωρίτερα. Εάν δε, προστεθούν και τα εθνικά θέματα στα οποία η κυβέρνηση βρίσκεται συνεχώς επί ποδός αμυντικά και διπλωματικά, τότε όλη η κόπωση που έχει σωρευτεί κάνει τα κυβερνητικά στελέχη να δείχνουν και μία επιπλέον προσοχή και στο εσωκομματικό πεδίο που ορισμένα άλλα στελέχη καραδοκούν…

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...