Στον «αέρα» ο Ελληνικός Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Μοιραστειτε το

Καταργήθηκε με απόφαση δικαστηρίου η Διοίκηση της Ομοσπονδίας

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Σαν να μην έφτανε η 10ετής οικονομική κρίση και η πανδημία, κορυφώνεται και πάλι η διοικητική κρίση στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), που διαρκεί σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο.

Συγκεκριμένα, μετά από προσφυγή τεσσάρων σωματείων που αποκλείστηκαν από τις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου, το Πρωτοδικείο αποφάσισε πριν λίγες ημέρες ότι, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της 22-2-20 είναι άκυρες και κατά συνέπεια το μέχρι την περασμένη Τρίτη Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ παύεται και η διοίκηση περνάει και πάλι στα χέρια Διοικούσης Επιτροπής, η οποία θα οδηγήσει και πάλι την Ομοσπονδία σε εκλογές, έως τις 7-1-2021.

Με την απόφαση αυτή, οι αγώνες αυτοκινήτου που πάσχιζαν να βρουν τα βήματά τους στο β΄εξάμηνο του τρέχοντος έτους, μπαίνουν και πάλι σε περιπέτειες, καθώς οι «αντιμαχόμενες» πλευρές (και είναι πολλές) «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους, όχι τόσο για το καλό των αγώνων, όσο για την καρέκλα και για ρεβανσιστικούς λόγους.
Θύμα όλης αυτής της αναταραχής, ο …άγνωστος αγωνιζόμενος, μηχανικός, χορηγός αγώνων, που βλέπει την έλλειψη σταθερής διοίκησης, σαν πρόσθετο φορτίου στις πλάτες που έχουν λυγίσει κάτω από την μακροχρόνια οικονομική κρίση και το πρόσθετο φορτίο της πανδημίας.

Όσον αφορά το μέλλον, τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα, καθώς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, η διοικούσα επιτροπή που θα οδηγήσει την ΟΜΑΕ σε εκλογές, απαρτίζεται από τους ίδιους ανθρώπους που στελέχωναν την διοικούσα που διενήργησε τις εκλογές στις 22-2-20, δηλαδή αυτούς που συγκάλεσαν την «άκυρη» Γενική Συνέλευση και διεκπεραίωσαν τις «άκυρες» αρχαιρεσίες… Ο Θεός να βάλει το χέρι του!…

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...