Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής

Μοιραστειτε το

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 14χρονου Χασάν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής. 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο ανήλικος αιγυπτιακής καταγωγής Χασάν Σαάντ εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουνίου.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Για την εξαφάνιση του ανήλικου υπάρχει η πληροφορία ότι επιβιβάστηκε σε ταξί με ενήλικο άγνωστο άνδρα.

30_72.jpg

Ο Χασάν Σαάντ έχει ύψος 1.60 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε βερμούδα και κόκκινη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Tροχαίο στην Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φανάρι

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν τέσσερις νεαροί...

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Κυψέλη – Επί τόπου η πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, στην οδό Σικίνου. Έπειτα...

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Κυψέλη – Επί τόπου η πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, στην οδό Σικίνου. Έπειτα...