ΣΥΡΙΖΑ: Ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι τα ερωτήματα για τις υποκλοπές δεν θα απαντηθούν

Μοιραστειτε το

“Τουρίστα υποκλοπέα” χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον πρωθυπουργό, τον οποίο καλεί να παραιτηθεί.

“Το θράσος της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο, να τολμά να μιλά για έλεγχο των αρμών της εξουσίας, την ώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε ένα αδίστακτο καθεστώς με μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας για τις αναρτήσεις Πολάκη και Καϊδατζή.

“Οι ανακοινώσεις τους μόνο γέλιο προκαλούν ωστόσο περιμένουμε από χθες σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε:

1. Ισχύει το ρεπορτάζ της Καθημερινής σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ έχει μισθώσει από ιδιώτη το Predator και έκανε παράνομες παρακολουθήσεις;

2. Ισχύει ότι υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 7-8 πολιτικοί που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ;

3. Έχει αγοράσει ή μισθώσει το ΚΕΤΥΑΚ, η παραΕΥΠ δηλαδή των Μητσοτάκη – Δημητριάδη – Πιερρακάκη, το κακόβουλο λογισμικό Predator;

4. Ισχύει ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης για να στήσουν το κύκλωμα τους;” επαναλαμβάνει τα ερωτήματα ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Γνωρίζουμε ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι αλλά ματαιοπονούν. Δεν θα τα καταφέρουν, όλα θα έρθουν στο φως. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι πότε θα τελειώσει τις διακοπές του ο τουρίστας υποκλοπέας για να παραιτηθεί” καταλήγει σε υψηλούς τόνους, η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα