Φωτιά στην Άνδρο: «Λαμπάδιασαν όλα δίπλα μου σε κλάσματα του δευτερολέπτου», λέει ο οδηγός υδροφόρας

Μοιραστειτε το

Λόγω της μειωμένης ορατότητας από τις φλόγες, τις σπίθες και τον καπνό που έπνιγε εκείνη την ώρα την περιοχή, η υδροφόρα βγήκε εκτός δρόμου

Στιγμές τρόμου έζησε ο οδηγός μιας υδροφόρας που τυλίχτηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το Σάββατο στην Άνδρο.
Λόγω της μειωμένης ορατότητας από τις φλόγες, τις σπίθες και τον καπνό που έπνιγε εκείνη την ώρα την περιοχή, η υδροφόρα βγήκε εκτός δρόμου. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς και ο οδηγός κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα και να διασωθεί.

Για τον εγκλωβισμό του στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Άνδρο μίλησε ο κ. Χαζάπης. «Ήθελα να πάω να γεμίσω νερό το αυτοκίνητο γιατί είχα φύγει από το χωριό Γίδες, στο οποίο επιχειρούσαν όλα τα πυροσβεστικά του κλιμακίου και των εθελοντών. Και έδωσα το τελευταίο νερό σε ένα πυροσβεστικό όχημα και τους είπα πως φεύγω για πλήρωση, μη ξέροντας ότι σε αυτό το σημείο στο χωριό υπήρχε φωτιά. Εγώ όταν πήγα δεν υπήρχε φωτιά, ήταν καθαρό το μέρος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο κ. Χαζάπης: «Ανεβαίνοντας πάνω είδα τον καπνό, δεν το υπολόγισα, στο συγκεκριμένο σημείο δεν έδειχνε να είναι επικίνδυνη η φωτιά, ούτως ώστε να φτάσει στο σημείο να καεί το αυτοκίνητο. Μπαίνοντας σε μία ρεματιά, σε ένα αυλάκι μόλις πήγα να πάρω τη στροφή με το αυτοκίνητο, ξαφνικά έχασα τα πάντα. Ήταν σαν να ρίχνεις βενζίνη πάνω στη φωτιά αυτό έγινε, λαμπάδιασαν όλα δίπλα μου σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Άρχισε να ανεβαίνει απότομα η θερμοκρασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...