Αγρότες: Μπλόκο με… άλογα στην Αιγιάλειας – Έρχεται κλείσιμο Εθνικών Οδών α λα Γαλλία

Μοιραστειτε το

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θέλουν οι αγρότες – Σκέψεις για κλείσιμο Εθνικών Οδών και τελωνείων

Με μπλόκα σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία, συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους, ενώ νέο ραντεβού έδωσαν για την Τρίτη, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με το tempo24.news, αγρότες της Αιγιάλειας, έστησαν 4η συνεχή μέρα μέρα το μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό, στην γέφυρα Μεγανίτη.

Μάλιστα στην αποψινή κινητοποίηση, ομάδα αγροτών εκτός από τρακτέρ και μηχανήματα έβαλαν στο χορό των κινητοποιήσεων και άλογα!

Εν τω μεταξύ νέο ραντεβού δίνουν την Τρίτη οι αγρότες, που παραμένουν στα μπλόκα. Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας αναμένεται να αποφασίσουν για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.
Στο «τραπέζι» σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει πέσει το ενδεχόμενο επ’ αόριστον κλεισίματος Εθνικών Οδών και τελωνείων ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καθόδου στην Αθήνα.

Για τα επόμενα βήματα των αγροτών μίλησε στο Newsbomb.gr ο Κώστας Τζέλλας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Αύριο έχουμε την σύσκεψη στη Λάρισα με όλα τα μπλόκα και θα πάρουμε αποφάσεις προφανώς για κλιμάκωση του αγώνα μας. Εν τω μεταξύ γίνονται κάποιοι αποκλεισμοί δρόμων όπου μπορούμε και θα το συνεχίσουμε και τις υπόμενες ημέρες. Συνολικά στην Καρδίτσα βρίσκονται περίπου 1.000 τρακτέρ».

Στο Newsbomb.gr μίλησε ο Κώστας Τζέλλας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Και πρόσθεσε: « …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...