Αθώος ο παιδίατρος στην Πάτρα που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στο παιδί του

Μοιραστειτε το

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας για τον παιδίατρο από την Πάτρα, που κατηγορούνταν για ασέλγεια στο μόλις λίγων μηνών παιδί του.

Σύμφωνα με το ilialive, η απόφαση ήταν ομόφωνη, καθώς τακτικοί δικαστές και ένορκοι εναρμονίστηκαν πλήρως με την πρόταση Εισαγγελέα για την απαλλαγή του παιδιάτρου.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, που διήρκησε σχεδόν 10 μήνες, εξετάστηκαν προσεκτικά όλοι οι μάρτυρες, οι ιατρικές γνωματεύσεις ψυχιάτρων και τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, με αποτέλεσμα να εκπέσει η κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού, έπειτα από καταγγελίες της πρώην συζύγου του.

Σε δηλώσεις τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης του παιδιάτρου εξέφρασαν την ηθική ικανοποίηση του πελάτη τους, τόνισαν ότι υπήρξε εξ’ αρχής μεθόδευση από την πλευρά της μητέρας που δεν κατάφερε να παραπλανήσει το Δικαστήριο και πώς πρωταρχικό μέλημα του πελάτη τους, είναι η αποκατάσταση της επικοινωνίας με το παιδί του.

«Σκοπός να αποκόψει τον πατέρα από το παιδί»
Αρχικά, ο εκ των συνηγόρων του παιδιάτρου, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, είπε: «Από την αρχή ισχυριζόμασταν ότι πρόκειται περί μιας άδικης κατηγορίας η οποία είχε απευθυνθεί απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...