Αλάτι και καρδιαγγειακά: Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο

Μοιραστειτε το

Είναι γνωστό ότι η προσθήκη αλατιού στο φαγητό αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και πρόωρου θανάτου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης, της μεγαλύτερης του είδους της, η κατάργηση του αλατιού από τη διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων κατά σχεδόν 20%.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...