Αλλοδαπός είχε «πνίξει» το σπίτι του στην Πάρο στις χασισοφυτείες… εσωτερικού και εξωτερικού χώρου! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένας αλλοδαπός είχε «πνίξει» στις χασισοφυτείες το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού στην Πάρο, έχοντας στήσει φυτώρια κάνναβης με καλλιέργεια… εσωτερικού τύπου μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ στην αυλή του είχε τοποθετήσει θερμοκήπιο, μέσα στο οποίο καλλιεργούσε χασισόδεντρα.

Οι άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος είχαν πληροφορίες για τη δράση του αλλοδαπού δράστη και έκαναν έρευνες, κατά τις οποίες ανακάλυψαν τα κρυμμένα μυστικά του. Έτσι όταν ερεύνησαν την κατοικία του στο κυκλαδίτικο νησί είδαν έκπληκτοι ότι δεν είχε αφήσει ανεκμετάλλευτο ούτε εκατοστό!

Εντόπισαν, λοιπόν, στους εξωτερικούς χώρους ένα θερμοκήπιο, μέσα στο οποίο διατηρούσε φυτώριο με 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών. Κατόπιν ανακάλυψαν μέσα στο σπίτι ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο ο αλλοδαπός είχε εγκαταστήσει πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια εσωτερικού τύπου. Εκεί καλλιεργούσε, κάτω από ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες, μέσα σε μεγάλες γλάστρες άλλα 35 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών.

Τα συνολικά 46 χασισόδεντρα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς μαζί με τρία γυάλινα βάζα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101,45 γραμμαρίων σε φάση επεξεργασίας, καθώς επίσης και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα