Ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ από τον ΠΑΣ

Μοιραστειτε το

Την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ γνώρισε στην έδρα της η ΑΕΚ, με τους Γιαννιώτες να σταματούν το θετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών που είχε η Ένωση. 

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν μια σημαντική για αυτούς νίκη. 

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν άνευρη, με τον ΠΑΣ να καταφέρνει στο διάστημα αυτό να προηγηθεί στο σκορ (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίζμαν στο 33ο λεπτό).

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Ένωση ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δύο δοκάρια με Μάνταλο (στο 50′) και Ολιβέιρα (στο 64′). 

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνά τους και έκλειναν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο η ΑΕΚ ανέβαινε περισσότερο στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αφήνει κενά στα μετόπισθεν. Το αποτέλεσμα ήταν ο ΠΑΣ να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα (με το Μπατίστ στο 87΄), σφραγίζοντας έτσι ένα πολύτιμο για αυτούς τρίποντο.

Έτσι η Ένωση παρέμεινε στους 37 βαθμούς, πέφτοντας από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 11η θέση σε σύνολο 14ων ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46΄ Λόπες), Σιμάνσκι (75΄ Μαχαίρας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (46΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (70΄ Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46΄ Μάνταλος), Ολιβέιρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77΄ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης (26΄λ.τρ. Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63΄ Σάλιακας), Μπατίστ, Κρίζμαν (63΄ Παμλίδης).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...