ΑΠΘ: Χυδαία συνθήματα από κουκουλοφόρους για τον Λυγγερίδη κατά των ΜΑΤ – «Που είναι ο Γιώργος;»

Μοιραστειτε το

Αδιανόητες προκλήσεις κουκουλοφόρων στο ΑΠΘ εις βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε στου Ρέντη.

Σπίλωση του ονόματος του αδικοχαμένου Γιώργου Λυγγερίδη από κουκουλοφόρους κατά αστυνομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι ακούγονται να φωνάζουν προς τους αστυνομικούς: «Πού είναι ο Γιώργος ρε βλάκα; Κοιμάται; Κοιμάται ο Γιωργάκης; Κοιμάται ο Γιωργάκης καλέ μου;», προσβάλλοντας τη μνήμη του νεκρού και ουσιαστικά επικροτώντας τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Την 27η Δεκεμβρίου 2023, ο 31χρονος αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, «άφησε» την τελευταία του πνοή, έπειτα από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Αμφιθέατρο αρχιφύλακα Λυγγερίδη Γεωργίου – Χρυσοχοΐδης: «Οι ένοχοι της δολοφονίας θα λογοδοτήσουν»

Σε σημερινή (06/02) εκδήλωση, παρουσία των γονέων και της αδελφής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Λυγγερίδη, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, δόθηκε το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Την 27η Δεκεμβρίου 2023, ο 31χρονος αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, «άφησε» την τελευταία του πνοή, έπειτα από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...