Αυλίδα: «To κάνω γιατί έχω παιδιά να ζήσω» – Ρομά πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν – Δείτε βίντεο

Μοιραστειτε το

Με τον φόβο ζουν οι κάτοικοι στην Αυλίδα, καθώς όπως καταγγέλλουν καθημερινά Ρομά εισβάλλουν στα σπίτια τους και τα «αδειάζουν». Τουλάχιστον 20 περιστατικά σημειώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Mega, η αστυνόμευση είναι ελλιπής κι όταν οι Αρχές τους συλλαμβάνουν, στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν στα σπίτια που ήθελαν να κλέψουν.

«Έχουμε αγανακτήσει πραγματικά. Έχουμε καθημερινά κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις. Αστυνόμευση δεν υπάρχει, αλλά όταν τους πιάνουν την επόμενη ημέρα είναι έξω και μας κλέβουν. Μπαίνουν στα σπίτια μας όλες τις ώρες της ημέρας. Φοβόμαστε να φύγουμε από τα σπίτια μας, γιατί δεν ξέρουμε εάν θα τα βρούμε ανοιχτά. Είναι καθημερινό φαινόμενο», κατήγγειλε ο κος Γιώργος.

Μάλιστα, βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει δύο ληστές, οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν ένα σπίτι στην περιοχή. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν άνετοι στο όχημά τους και όταν ρωτήθηκαν γιατί κλέβουν, η απάντηση ήταν «έχουμε παιδιά ρε μάστορα!».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Κοροναϊός: Lockdown για δεύτερη φορά στο Ισραήλ

Η έξαρση των κρουσμάτων μόλυνσης έφερε τη χώρα «στο...

Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη – 8 νεκροί και 12 τραυματίες (Βίντεο)

Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη , όταν όχημα έπεσε...