Βάζουν τα λύματα πάνω στην παραλία

Μοιραστειτε το

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η φωτογραφία του έργου από ψηλά δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το αν βρίσκεται μέσα ή έξω από τον αιγιαλό. Η αντίδραση της Κτηματικής Υπηρεσίας Χανίων ακόμα αναμένεται…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 24.03.24 17:23
Μάριος Διονέλλης

Αδιανόητη επιλογή από τον Δήμο Χανίων, που επιμένει στην κατασκευή αντλιοστασίου λυμάτων στον αιγιαλό της Παχιάς Αμμου στον Σταυρό Ακρωτηρίου ● Σιγή ιχθύος από την Κτηματική Υπηρεσία, παρά την επίσημη καταγγελία που υπέβαλαν οι κάτοικοι της περιοχής ● Εκτός των άλλων στην παραλία γεννά και η Caretta caretta.

Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κάτοικοι του Σταυρού Ακρωτηρίου στα Χανιά λόγω της συνεχιζόμενης κατασκευής ενός ανλτιοστασίου λυμάτων κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στην παραλία της Παχιάς Αμμου, που αποτελεί πόλο έλξης για ντόπιους και τουρίστες αλλά είναι και τόπος ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta. Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει μακρόχρονη αντιπαράθεση με τον Δήμο Χανίων, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για τη χωροθέτηση του συγκεκριμένου αντλιοστασίου, το οποίο αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου έργου κατασκευής βιολογικού καθαρισμού για όλη την περιοχή του Ακρωτηρίου.
Το ζήτημα έχει πάρει πλέον και δικαστική τροπή καθώς οι κάτοι …
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Κοινό όραμα και πνεύμα συνεργασίας – Γράφει ο Κώστας Γκαβογιάννης

Η συνεργασία και η σύμπνοια των επιχειρηματικών φορέων, αποτελεί...