Βουλή – Άδωνις Γεωργιάδης: Στο ΣΥΡΙΖΑ είστε εκτός πραγματικότητας

Μοιραστειτε το

Σχολιάζοντας την παρουσία των ελαχίστων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ξεκίνησε την ομιλία του ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά κυβέρνησης

«Άκουγα τον κύριο Ξανθό, την ορμή του και την ανάγκη να φύγει κυβέρνηση για να επιτύχει αυτή η μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση δυσπιστίας. Με 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες στη διαδικασία δεν το λες και καμιά φοβερή μάχη για να πέσουμε αυτή τη στιγμή. Επειδή νομίζω ότι στο ΣΥΡΙΖΑ είστε εκτός πραγματικότητος, θα σας πω ότι μόλις χθες η ευρωπαΐκή επιτροπή δημοσίευσε το δείκτη οικονομικού κλίματος σε όλη την ευρωπαΐκή ένωση. Η Ελλάδα βρέθηκε στον υψηλότερο δείκτη οικονομικής εμπιστοσύνης που είχε βρεθεί από το Δεκέμβριο του 2000» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορά έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης και στην υπόθεση Novartis, που για την περίπτωση του οδηγήθηκε στο αρχείο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ίδιος διάβασε δε, απόσπασμα της εισαγγελικής διάταξης αρχειοθέτησης στη Βουλή: «Η συμπεριφορά του πρώην υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ως σύνολο ενεργειών αλλά και μεμονωμένα δεν δεικνύει δωροδοκειθέν άτομο που έχει έρθει σε κρυφή διαβούλευση με τους υπεύθυνους της εταιρείας Novartis».

Μάλιστα, ο υπουργός εξέφρασε παράπονο επειδή κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε ζήτησε συγγνώμη για την δίωξη του και απευθυνόμενος στον κ. Ξανθό ανέφερε: «Δε σας συγχωρώ γιατί αναλάβατε μετά από εμένα το υπουργείο υγείας και ξέρατε ότι δεν ευνόησα τη Novartis, αλλά δεν είπατε τίποτα για να κάνετε το χατίρι του Πολάκη, του Παπαγγελόπουλου και του Βαξεβάνη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...