Βουλή – Βασίλης Κικίλιας:«Δικαίωση με αυτό τον τρόπο δεν θα βρεθεί, θέλετε να μεταθέσετε την ευθύνη»

Μοιραστειτε το

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για «μικροπολιτική, λαϊκισμό και εκμετάλλευση γεγονότων» ενώ τόνισε ότι με την τακτική αυτή η αντιπολίτευση δεν θα φωτίσει τις τραγικές πτυχές του δυστυχήματος, ούτε θα αποδοθούν ευθύνες

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που υπεγράφη από ΠΑΣΟΚ και ψηφίστηκε και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που παρατηρώ είναι εικόνες από το παρελθόν και κακή προβολή αυτού του οποίου έχει να δώσει ο κοινοβουλευτισμός. Μικροπολιτική, λαϊκισμός και εκμετάλλευση γεγονότων».

Ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο η αντιπολίτευση δεν θα φέρει στο φως τις τραγικές πτυχές του δυστυχήματος και δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά αντιθέτως θα υπάρξει πολιτική σύγχυση ενώ θα προβληθεί και ο χειρότερος εαυτός της πολιτικής προς τα έξω.

«Αν επιζητάτε κομματικά οφέλη προκαλείτε το αντίθετο. Δεν είναι αυτό απάντηση στα ποσοστά σας», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Συγκάλυψη για το αν συγκρούστηκαν μετωπικά 2 τρένα; Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη και θα παραπέμψει αυτούς που πρέπει και θέλει. Δικαίωση με αυτό τον τρόπο δεν θα βρεθεί. Θέλετε να μεταθέσετε την ευθύνη», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας από το βήμα της Ολομέλειας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...