Βουλή – Λιακούλη: Αντιδημοκρατική η απόφαση του ΠτΒ για την μη παραχώρηση αίθουσας στο ΚΙΝΑΛ

Μοιραστειτε το

«Πρωτοφανή, αντιθεσμική, αντικοινοβουλευτική και αντιδημοκρατική», χαρακτήρισε την απόφαση του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, η Γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη στην ομιλία της στη Βουλή

«Η απόφαση του κ. Προέδρου της Βουλής, να ανακαλέσει την παραχώρηση της αίθουσας για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, έξι ώρες αφού είχε εγκρίνει το αίτημά μας, αποτελεί μια πρωτοφανή, αντιθεσμική, αντικοινοβουλευτική και αντιδημοκρατική απόφαση, που η καταγραφή της δεν τιμά τα χρονικά του Κοινοβουλίου μας» ανέφερε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κάνοντας λόγο για «
προσπάθεια φίμωσης της παράταξης».

Η ίδια επιτέθηκε και στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που τήρησε στο θέμα, λέγοντας: «Αφωνία εισπράξαμε και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αυτό είναι σαφές, κι αυτό είναι που ενοχλεί, ανησυχεί και αναμοχλεύει το πολιτικό σκηνικό. Σ’ αυτό οφείλεται, άλλωστε, και η πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια κίνηση σωτηρίας του, αλλά που τελικά έγινε ένα σωσίβιο που πέταξε στον κ. Μητσοτάκη, καταφέρνοντας να συσπειρώσει την Κυβέρνηση και το κόμμα της και βεβαίως γνωρίζοντας ότι στην Κοινοβουλευτική ιστορία μας, ποτέ καμία Κυβέρνηση δεν έπεσε από πρόταση μομφής».

Η κυρία Λιακούλη επανέλαβε την θέση που εξέφρασα ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σημειώνοντας πως το κόμμα δεν μπαίνει σε παιχνίδι περι εκλογών την στιγμή που υπάρχει εκατόμβη νεκρών από την πανδημία καθημερινά.

«Ο Πρόεδρος της παράταξής μας Νίκος Ανδρουλάκης, που επιχειρεί η Κυβέρνηση να φιμώσει, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, στο Κοινοβούλιο, χαρακτήρισε τη συγγνώμη του Πρωθυπουργού για τα τελευταία γεγονότα της διαχείρισης της κακοκαιρίας, «μισή»» σχολίασε αναφερόμενη στην κακοκαιρία «Ελπίδα» και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...