Γαλλία: Ένοπλος που φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» αποκεφάλισε άνδρα σε προάστιο του Παρισιού

Μοιραστειτε το

Ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος μαχαίρωσε και αποκεφάλισε έναν καθηγητή μέσης εκπαίδευσης στο προάστιο Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ του Παρισιού, εξουδετερώθηκε από την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αντιτρομοκρατική.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες φέρεται να φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» προσπάθησε να φύγει και μετά από πυρά της Αστυνομίας έπεσε νεκρός.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική εισαγγελία (Pnat) η οποία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για «ανθρωποκτονία που σχετίζεται με τρομοκρατική επιχείρηση» και «σύσταση εγκληματικής, τρομοκρατικής συμμορίας».

Σύμφωνα με την «leparisien.fr» αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα αποκεφαλισμένο γύρω στις 17.00 το απόγευμα, στην πλατεία Ρενέ Πικάρ, κοντά σε ένα σχολείο. Ο δράστης, ο οποίος κρατούσε κουζινομάχαιρο  ήταν ακόμη παρών στο σημείο και τον κάλεσαν να παραδοθεί, όμως εκείνος τους απείλησε με το όπλο που κρατούσε και διέφυγε σε γειτονική περιοχή.

Αστυνομικοί που τον καταδίωξαν τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν όταν έφτασε στο Ερανί-σιρ-Ουάζ και αφού αρνήθηκε και πάλι να παραδοθεί.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...