Γιατί ο Γ. Κουμουτσάκος «μαρτύρησε» την εθνική μειοδοσία της ΝΔ; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση τα εθνικά μας θέματα, φορώντας μικροπολιτικές παρωπίδες, ανέδειξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν είχε συναινέσει στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το Εθνικό Συμβούλιο έγινε στις 19 Απριλίου. Όμως οι ευρωεκλογές έγιναν στις 23 Μαΐου. Τι θα έπρεπε να πούμε, ‘ναι’;»

Στο ζύγι, προφανώς, του εθνικού και του κομματικού συμφέροντος, το δεύτερο ήταν βαρύτερο και, ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη κίνηση καθυστέρησε σχεδόν δύο χρόνια. Αυτή η ίδια κίνηση που σήμερα πανηγυρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία ως «μεγάλωμα» της χώρας μας.

Τώρα, εάν ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλυψε αυτή την εθνική μειοδοσία από αφέλεια, ή εάν ήθελε απλώς να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, ας το ψάξουν στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα