Γλουτένη: Οι επιπτώσεις της στον εγκέφαλο

Μοιραστειτε το

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη και άλλα δημητριακά.

Προστίθεται επίσης σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα. Έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να συμβάλει στην περιφερική φλεγμονή στο γαστρεντερικό και το εντερικό νευρικό σύστημα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...