Γραμμένος σε Φλώρο: «Γ@@ τη μάνα σου, σκουπίδι» – Οι απίστευτοι διάλογοι πριν τις μπουνιές στη Βουλή

Μοιραστειτε το

Σε κατάσταση σοκ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μίλησε στο Newsbomb.gr για το πρωτοφανές και ντροπιαστικό περιστατικό μέσα στην Ελληνική Βουλή

Ένα πρωτοφανές συμβάν –για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα– εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής και τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ, δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος: Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα, Ο βουλευτής αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρείο της Βουλής και θα μεταφερθεί στο Γ.Ν.Α.

Αποβάλλεται για 15 μέρες από τη Βουλή ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο που γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις στην Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής καθώς αποφασίστηκε αποπομπή 15 ημερών για τον Κωνσταντίνο Φλώρο από τις εργασίες της, ενώ υπάρχει και αίτημα για άρση ασυλίας.

Τι είπε ο Βασίλης Γραμμένος για το ξύλο

Σε κατάσταση σοκ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μίλησε στο Newsbomb.gr για το πρωτοφανές και ντροπιαστικό περιστατικό μέσα στην Ελληνική Βουλή, όπου τον γρονθοκόπησε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν. Είναι πραγματικά ντροπή. Δεν ξέρω τι να πω, ντροπή», ανέφερε ο κύριος Γραμμένος στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...