Δήμος Βοΐου: Κλειστά τα δημοτικά καταστήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία διοδίων – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Κλείνουν τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Βοΐου από την Δευτέρα (25/1) και για όσο χρειαστεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία των πλευρικών και μετωπικών διοδίων Σιάτιστας.

Αυτό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βοϊου σε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα το ζήτημα της έναρξης λειτουργίας των δυο σταθμών διοδίων.

“Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, τα δημοτικά καταστήματα του δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έκδοση υπουργικής απόφασης εκ μέρους του υπουργού υποδομών και μεταφορών που αφορά τη λειτουργία των διοδίων μετωπικών και πλευρικών επί της Εγνατίας οδού χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψη οι συνέπειες στους δημότες της περιοχής που επανειλημμένα έχουν γίνει γνωστές στον υπουργό από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων του νομού (δημοτικό συμβούλιο Βοΐου, περιφερειακό συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας και τους βουλευτές του νομού)” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Αντίθετα, κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ του δήμου ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μπορούν να καλούν το 15 801.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα