Διαματάρης: Στερείται σοβαρότητας ότι πρότεινα υπουργείο στον Κασσελάκη με δική μου πρωτοβουλία

Μοιραστειτε το

Ο κ. Διαματάρης απαντώντας στην άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στα social media: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα …υπουργείο στον κ. Κασσελάκη “με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη“»

Σε δεύτερη διάψευση προχώρησε μέσα σε λίγες ώρες ο Αντώνης Διαματάρης για τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει θέση υπουργού το 2019.

Ο κ. Διαματάρης απαντώντας στην άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στα social media: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα …υπουργείο στον κ. Κασσελάκη “με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη“».

Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας μέσω διαρροών την πρώτη διάψευση του Αντώνη Διαματάρη ανέφεραν ότι ουσιαστικά ο κ. Διαματάρης διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. «Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε «μετά τις εθνικές εκλογές» ανέφεραν επίσης από την Κουμουνδούρου.

Η συγκεκριμένη διαρροή, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για διαρροές με στοιχεία «μειωμένης ηθικής» καθώς όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ισχυρισμούς για τα οικογενειακά ζητήματα (σ.σ. για τα οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε βοήθεια από τον Στέφανος Κασσελάκη) επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και την κατηγορηματική διάψευση που έκανε ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα Αντώνης Διαματάρης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...