Διπλή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο

Μοιραστειτε το

Όχημα του Λιμενικού – φωτ. αρχείου

MotionTeam / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 43χρονου άνδρα και μίας 32χρονης γυναίκας, που προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από άλλα άτομα στην Αθήνα και τις μετέφεραν για περαιτέρω διακίνησή τους στη Μύκονο, προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, οι δύο συλληφθέντες, και οι δύο Αλβανοί υπήκοοι, εντοπίστηκαν να εξέρχονται στις 29 Ιανουαρίου από επιβατηγό πλοίο στο λιμάνι του νησιού, ο 43χρονος με ΙΧΕ όχημα και η 32χρονη πεζή.

Έπειτα από διακριτική επιτήρηση των αρχών, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, τους ακινητοποίησαν ενώ κινούνταν με Ι.Χ. όχημα προς το λιμάνι της Μυκόνου.

Έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε η μεν 32χρονη να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός λούτρινου παιχνιδιού, τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, 317,35 γραμμαρίων, ο δε 43χρονος να μεταφέρει και αυτοβούλως να παραδίδει τέσσερις αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν λευκή σκόνη κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,18 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...