Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή και δεύτερο διευθυντικό μέλος της οργάνωσης

Μοιραστειτε το

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο 33χρονος αρνείται εμφατικά ότι συμμετείχε στην επίθεση κατά των αστυνομικών

Στη φυλακή οδηγήθηκε και δεύτερο διευθυντικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, μετά τον 27χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ, με το προσωνύμιο «ΟΜΛΕ». Πρόκειται για έναν 33χρονο, που είναι ανάμεσα στα 5 πρόσωπα που κατηγορούνται ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης.
Ο 33χρονος αρνείται εμφατικά ότι συμμετείχε στην επίθεση κατά των αστυνομικών, ενώ αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που του έχει αποδοθεί ότι είναι ένας εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Λυγγερίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται να υποστηρίζει:

«Μολονότι είναι εξαιρετικά επισφαλές να κριθεί το ζήτημα της ηθικής αυτουργίας με αυτό τον τρόπο, έστω και ως υπόθεση εργασίας εμένα η διωκτική αρχή ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΙ στους φερόμενους ηθικους αυτουργούς. Οι αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 26.02.2024 δεν με συγκαταλέγουν ουχί μόνον ως ηθικό αυτουργό ή φυσικό αυτουργό αλλά ούτε και ως άτομο που «διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου»!!!».
Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

Οι βασικοί ισχυρισμοί του κατηγορουμένου είναι πως δεν συμμετείχε καθόλου στα επεισόδια, γεγονός -που κατά τον ίδιο- αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες και το βιντεοληπτικό υλικό που προσκομίζει. Όπως χαρακτηριστικά φέρεται να λέει στο υπόμνημα του, «το βιντεοληπτικό υλικό της δικογραφίας αποδεικνύει ότι από την έναρξη του αγώνα εγώ ευρίσκομαι στην κερκίδα. Δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο, δεν έχω την οιαδήποτε συζήτηση με τρίτα πρόσωπα, κρατώ ανά χείρας τηλεβόα, απευθύνομαι στην κερκίδα, φωνάζω συν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...