Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: «Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο, μπορεί να ήταν και στην κηδεία»

Μοιραστειτε το

Όσα λέει οικογενειακός φίλος της 63χρονης που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα καθώς νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζονται ακόμη οι έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και νέες μαρτυρίες φέρνουν στο προσκήνιο λεπτομέρειες της υπόθεσης. Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε οικογενειακός φίλος της 63χρονης για την ίδια και τον «αγνό» χαρακτήρα της που δεν θα μπορούσε να έχει εχθρούς.

«Αυτός ο άνθρωπος, η Μαία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα, ενώ στην αρχή είχε μαθευτεί και για χρυσαφικά. Είναι λίγο περίεργο, δηλαδή, μόνο στο δωμάτιο αυτηνής και γιατί δεν πήγαν στο άλλο σπίτι; Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ακόμη και στην κηδεία της: «Μίσος. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα εκεί πέρα τα πράγματα, πολύ. Απ’ ό,τι ξέρω ναι και χθες στην κηδεία ήταν. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα.

Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα».

Παράλληλα, μίλησε και ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης για την υπόθεση αναφέροντας πως η κόρη της είναι σε σοκ: «Το τι συμβαίνει ακριβώς το ξέρει η Αστυνομία. Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι της έκαναν αυτό το μεγάλο κακό. Για εμάς είναι όλα ανοιχτά. Η μία πόρτα ήταν ανασφάλιστη. Το δωμάτιο της κόρης ήταν όπου εκεί ήταν τα χρήματα. Τα κοσμήματα ήταν αλλού και δεν πρόλαβε ίσως να ψάξει τα άλλα δωμάτια. Το κορίτσι ήταν σε σοκ».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...