Δούκας: «Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό ρόλο να πρωταγωνιστεί» – «Βολές» σε Ανδρουλάκη

Μοιραστειτε το

«Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα στη Νέα Δημοκρατία, το “αύριο” είναι αργά. Η ώρα για αλλαγή είναι τώρα», σημείωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, μιλώντας σήμερα (17/07) στο OPEN.

«Την επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Να οργανώσουμε τιες βάσεις μας, τις επιτροπές μας. Ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει ξανά και θα έχει ρόλο. Κάνω κάλεσμα να στηρίξουν τη δική μας προσπάθεια, ώστε να αλλάξουμε τη χώρα», προσέθεσε.

«Κατ’ αρχάς, τιμούμε τον Νίκο Ανδρουλάκη επειδή έκανε αγώνες και μεγάλες προσπάθειες. Όμως, το αποτέλεσμα έδειξε ότι 100.000 άνθρωποι δεν μας ψήφισαν (σ.σ. στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου) σε σύγκριση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αυτό δείχνει ότι δεν μιλήσαμε στις ψυχές τους και πως δεν αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Θα “χτυπήσουμε” τα καρτέλ και την ακρίβεια; Κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες και τους λέω πως αν θέλουν να αντιμετωπίσουμε την αισχροκέρδεια, να μας εμπιστευθούν και να μας ψηφίσουν στις 06 Οκτωβρίου», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...