Εκδήλωση Βράβευσης Σχολείων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη συμμετοχή τους σε δράσεις ανακύκλωσης καφέ κάδου & ευαισθητοποίησης με χρήση κατασκευών και ζωγραφικής

Μοιραστειτε το

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για μια ακόμη χρονιά καινοτομεί στον τομέα της ανακύκλωσης τοποθετώντας Καφέ κάδους σε όλες τις σχολικές βαθμίδες για τη συλλογή υπολειμμάτων τροφών, ευαισθητοποιώντας άμεσα τη μαθητική κοινότητα και παράλληλα υλοποιώντας την εικαστική δράση ευαισθητοποίησης με χρήση κατασκευών και ζωγραφικής με τίτλο «Think Smart, Think your City» στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!
Η δράση ‘’Πάμε ανακύκλωση με Καφέ κάδο’’, υλοποιήθηκε για το τρέχον σχολικό έτος 2023 -2024, στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας http://www.followgreen.gr/vvv/ στα νηπιαγωγεία(8), δημοτικά(5), γυμνάσια και λύκεια(7) του Δήμου. Στο Πάρκο Μικρασιατών της Βούλας, σε εκδήλωση βράβευσης μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις ανωτέρω δράσεις και τα σχολεία που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στις δράσεις έλαβαν από ένα χρηστικό και ένα συμβολικό δώρο για τη σχολική τους μονάδα.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 700 κιλά υπολειμμάτων τροφών από 20 σχολεία με 1.900 μαθητές που συμμετείχαν στη δράση ανακύκλωσης σε Καφέ κάδο. Τα σχολεία συγκέντρωσαν από τους δημότες – μέλη της πλατφόρμας πάνω από 102.000 πόντους επιβράβευσης.
Παρακάτω απεικονίζεται η κατάταξη των σχολείων που κατέκτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα