Παρότι ο πληθωρισμός των τροφίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε πορεία αποκλιμάκωσης, το συνεχιζόμενο ράλι των τιμών στο ελαιόλαδο, φαίνεται να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, συνολικά, στην κατηγορία.
Η ακρίβεια στα τρόφιμα, λόγω των υψηλών τιμών που έχουν διαμορφωθεί από τις διαρκείς ανατιμήσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, παραμένει σε κάθε περίπτωση, μείζον πρόβλημα για τους καταναλωτές. Ωστόσο, αφενός, ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή