Εμμετικό tweet του Κ. Βαξεβάνη προκαλεί πολιτική σύγκρουση

Μοιραστειτε το

Να πάρει άμεσα θέση για τις αθλιότητες, όπως χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του κ. Βαξεβάνη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφερθεί χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση:

«Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας».

Συγκεκριμενα ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, σε ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τον Πρωθυπουργό και τις πρόσφατες καταγγελίες που έφερε στο φως το ελληνικό #metoo για παιδεραστία αφήνει αισχρά υπονοούμενα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη.

Σε μια ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα, ο δημοσιογράφος διερωτάται τάχα γιατί το Μαξίμου ανέλαβε την υπόθεση των ασυνόδευτων ανηλίκων, δείχνοντας το Μαξίμου για παιδοφιλικές τάσεις.

Βαξεβάνης

Σε απάντηση στο tweet του ο δημοσιογράφος απαντά σε αθλιότητα που έγραψε fake account λέγοντας πως δεν είναι σίγουρος «αν τους π@δηξε ο Λιγνάδης».

Βαξεβάνης

Τα υπονοούμενα που άφησε ο Κ. Βαξεβάνης ξεσήκωσαν το twitter: 

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...