Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Παναγιά, Οινούσσες, Ψαρά και Χίο

Μοιραστειτε το

Πραγματοποίησε συνάντηση με εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Χίου και Βροντάδου, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές

Τα επιτηρητικά φυλάκια του Στρατού Ξηράς «Παναγιάς»,«Οινουσσών», «Ψαρρών»και «Αγίας Ελένης», συνοδευόμενος από τον διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ενώ ενημερώθηκε για την αποστολή των φυλακίων.

Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Χίου και Βροντάδου, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές.

«Θεωρώ ελάχιστο καθήκον μου να είμαι σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, με τα στελέχη και τους οπλίτες που επιτελούν το πιο σημαντικό έργο προς την πατρίδα» στα ακριτικά φυλάκια «Παναγίας», «Οινουσσών», «Ψαρρών» και «Αγίας Ελένης» ανέφερε ο Ιω. Κεφαλογιάννης.

«Θέλω να τους συγχαρώ για τον καθημερινό τους αγώνα για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των δικαίων της Ελλάδας. Από τα ακριτικά μας φυλάκια εύχομαι στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...