Επανέλεγχος στις πληττόμενες επιχειρήσεις για αναστολές συμβάσεων

Μοιραστειτε το

Σε επανέλεγχο για την επιλεξιμότητά τους θα υποβληθούν όσες επιχειρήσεις – εργοδότες υπέβαλαν από σήμερα 4/3/2021, ως πληττόμενες, δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους για τον μήνα Μάρτιο 2021.

Για τον λόγο αυτό, ζητείται από τις πληττόμενες επιχειρήσεις – εργοδότες και οι λογιστές αυτών να ενημερωθούν από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από αύριο 5/3/2021 και ώρα 12:00.

Διευκρινίζεται ότι μόνο στις επιχειρήσεις – εργοδότες που δεν πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας θα εμφανίζεται μήνυμα «Δεν πληρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας πληττόμενης επιχείρησης» μέσω της επιλογής «ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ» σε κάθε δήλωση αναστολής που έχει υποβληθεί κατά την 4/3/2021 στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Στην περίπτωση αυτή, οι δηλώσεις αναστολών λογίζονται ως μη γενόμενες και οι εργαζόμενοι δεν είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Στις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας που υποβλήθηκαν στις 4/3/2021 από επιχειρήσεις-εργοδότες που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας ως πληττόμενες δεν θα εμφανίζεται μήνυμα.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι από 5/3/2021 και μετά όσες επιχειρήσεις δεν είναι επιλέξιμες δεν θα μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις αναστολών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...