Επιβεβαίωση Newsbomb – «Κλείδωσε» η επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα: Συνάντηση στην Κρήτη με Μητσοτάκη

Μοιραστειτε το

Ο Άντονι Μπλίνκεν θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα των Θεοφανείων στη Σούδα

Και επίσημη πλέον η επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν στην Κρήτη το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινώσει πρώτο το Newsbomb.gr
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, την ημέρα των Θεοφανείων, μετά την Άγκυρα θα ταξιδέψει προς τη Σούδα για μερικές ώρες όπου θα γευματίσει με το Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άντρες αναμένεται να έχουν μια ιδιωτική συνάντηση, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα των F-16, το παζάρι της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή καθώς τη διαδικασία αυτή παρακολουθεί στενά και η Αθήνα καθώς η έκβαση του «παζαριού» δείχνει να επηρεάζει το αίτημα αγοράς από την Ελλάδα των F-35.

Ήδη ο Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των συντακτών δήλωσε ότι «Είναι πολύ πιθανή η συνάντηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Άντονι Μπλίνκεν στο Σάββατο» και συμπλήρωσε: «Όταν θα ξέρουμε περισσότερα θα ενημερωθείτε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντονι Μπλίνκεν επισκέπτεται για δεύτερη φορά τη χώρα μας μέσα σε έναν χρόνο καθώς στις 20 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Δένδια και τον Αλέξη Τσίπρα ενώ είχε επισκεφθεί με τη Λίνα Μενδώνη και την Αρχαία Αγορά. Μάλιστα ο Αμερικανός υπουργός είχε δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας της Αμερικανικής πρεσβείας.
Άντονι Μπλίνκεν και Χακάν Φιντάν «τα είπαν» για Κυπριακό, F–16 και Γάζα
Ο Yπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε στις 27 Δεκεμβρίου τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...